# Campeggio Mansueto

23030, Livigno, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.54688, 10.14632

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 18 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Boetsies - 3/5
*July 2025*

Camping ligt in een gebied met mooie uitzichten en op loopafstand naar het centrum. Echter sta je opgepropt camper aan camper zonder privacy. Tenten kunnen hier niet staan. We betaalden €43,- per nacht voor 4 volwassenen in het hoogseizoen.

### ThoCa - 5/5
*June 2025*

We zijn hier al meerdere keren geweest. Voor ons is het een fantastische plek om Livigno te bezoeken. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig en je wordt er altijd hartelijk ontvangen. Het is 5 minuten lopen naar de stad.

### Carthago-Chic-Yachting - 5/5
*December 2024*

We zijn hier al een paar keer geweest, erg schoon, mooi enzovoort... Zo'n camping hebben we nog niet bezocht. Wij komen altijd graag naar Livigno om te skiën ??

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650870686.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651022607.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651022606.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651022605.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651022604.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lombardije/livigno/70936/campeggio-mansueto)