# Area Sosta Pozza

38087, Roncone, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.98546, 10.66062

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Speciaal voor campers
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Berry&Daan - 5/5
*May 2025*

Op onze reis van Lago d’Iseo naar Lago Caldonazzo hoopten we een tussenstop te maken bij Lago d’Idro. Helaas nergens plek. Toen via deze app deze camperplek gevonden en wat waren we verrast! Ja, een klim van 14% met onze 9m lange Hymer maar zeker te doen voor de betere chauffeurs 😉 en wat een fantastische plek! Voor ons zéker een blijvertje en wanneer je van rust, natuur, en mooie uitzichten houdt en een avond niét wilt koken: zeker bezoeken!!

### RAW - 4/5
*January 2024*

Nog steeds een mooie plek en aardig personeel. Ons is niet verteld dat eten jn het restaurant verplicht was en we betaalden 10 euro (uiteindelijk wel lekker gegeten daar).

### Ian-N-Randall - 4/5
*May 2018*

Zoals eerder opgemerkt een steile klim / smal maar kreeg mijn 8m / 4,5t omhoog met veel te veel zowel en vond het de moeite waard om plotseling een alpine omgeving te bereiken, vond het geweldig. Vriendelijk personeel en restaurant, water elektrisch en dump prachtig uitzicht op besneeuwde bergtoppen, twee van ons hier D / GB aanpak vanuit het zuiden leek de beste manier en ik zou er weer verblijven.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693973.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693974.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650693975.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/roncone/7103/area-sosta-pozza)