# FKK Campingplatz am Rätzsee

17252, Drosedow, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.25206, 12.90951

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [x] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 18.1 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Henkd1959 - 5/5
*June 2025*

Prima naturistencamping. Personeel vriendelijk. Broodjesservice en een kleine winkel. Plekken afgebakend en op de grote weide niet afgebakende plaatsen. Terras met snacks/ pizza. In Westenberg een supermarkt.  (7 km op fiets goed te doen, binnendoor 5 km.) Maak zeker een kanotocht op de meren: De Dreiseeënroute van 16 km is heel mooi. De Mecklenburger Seeënplatte is een prachtige omgeving. Wandelen kan hier ook FKK.

### Bullifanblau - 5/5
*May 2025*

Wij zijn al twee keer op deze nudistencamping geweest, dus wij zijn recidivisten. Ook voor 2025 hebben we al een reservering gemaakt en daar kijken we erg naar uit.
Het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam; wat je zaait zul je oogsten.
De inrichting is modern en met liefde uitgekozen, en dat geldt ook voor het personeel. De omgeving kan ook naakt worden verkend; honden voelen zich op hun gemak.

### KlausNL - 5/5
*June 2022*

Wie van natuur houdt, echte rust nodig heeft met relaxte gasten, wie sportief wil zijn of helemaal niets wil doen, die moet daar zijn. We zijn er een week met onze buscamper geweest en hebben van elke dag volop genoten. Ook op regenachtige dagen. Bijvoorbeeld met een kano onderweg zijn op de Mecklenburgische Seenplatte is een onvergetelijke belevenis. op naar de volgende keer. Kan niet wachten.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848451.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848452.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848453.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848454.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650883908.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/mecklenburg-voor-pommeren/drosedow/71622/fkk-campingplatz-am-ratzsee)