# Stall Lisletta

3511, Hønefoss, Noorwegen

**GPS-locatie**
- Decimal: 60.14794, 10.29306

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | NOK 250 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Frans-E - 3/5
*June 2025*

1 nacht gestaan moesten 350!kr betalen zonder stroom staan hier op een plek met hoog gras
wel vriendelijk onthaal en uitleg
maar geen 350 kronen waard

### colombustoers - 5/5
*August 2024*

unieke camperplaats,  wij staan hier 1 nacht. Zeer vriendelijk onthaal, goede uitleg.  Naar ons gevoel stonden wij op de ideale plaats, naast het "Café".
WC zoals thuis, wij betaalden 300 NOK inclusief elektriciteit en privé terras en zonder douche.

Spijtig dat de paarden weg zijn.
wat ons betreft, een aanrader.

### Theo&Hanneke - 4/5
*July 2024*

Er zijn geen paarden meer op de boerderij. Wel vriendelijke eigenaren met 2 katten. Staanplaats 260 Nok, elektriciteit 40 Nok. douche onbeperkt 40 Nok p.p. Zelf staanplaats uitzoeken. Meer naar achteren is het grasveld wat hobbelig, maar wij stonden vrijwel vlak naast de loods. Schoon toilet en een prima douche. Nieuw voor ons was dat heet afwaswater 10 Nok kostte. Goede plek voor op doorreis. Alle verdere gebruikelijke faciliteiten aanwezig

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650860481.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650959769.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650959768.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650959767.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650959766.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/buskerud/hønefoss/71704/stall-lisletta)