# Manor Farm Holiday Centre

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.83/5

aan de rand van Charmouth - buiten seizoen zwembad, restaurant  en take away gesloten - douches worden dan om 21.00 uur afgesloten - centrum 250mtr.

The Street
DT6, Charmouth, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 50.73945, -2.89698

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 39 |

### Ingrid-S. - 3/5
*November 2024*

In de winter een van de weinige campsites die open is. Voor mij ongepland net voor het donker neergestreken na een lange rit met sneeuw. £35 voor een verharde en waterpas ondergrond met electra blijf ik voor een camperbus van 5,5 m. veel vinden. Douches doen het niet ivm bezuinigen in de winter. Maar ik ben wel blij met een veilige plek. morgen op zoek naar de fossielen!

### BB_on_tour - 2/5
*June 2022*

Prima camping voor één overnachting. Ligt aan het begin van het dorp Charmouth. Vooraan op de camping een veld voor campers met verharde plaatsen (kiezel). £ 34 voor 1 nacht met stroom. Sanitair muf en geen schone indruk. 15 min lopen naar het strand, mooie kliffen.

### K”s - 3/5
*July 2019*

Aardige camping, geleid door vriendelijke broers. Zwembad is open, toen ik ernaar vroeg, van 10-1. Ik heb niet gevraagd of dit 1 uur in de nacht was. Bus gaat voor de deur, beter dat dan te fietsen!!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650848872.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651047584.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651047582.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/charmouth/71757/manor-farm-holiday-centre)