# Area di Sosta Camper Lugana Marina

**Beoordeling**: 2.99/5
**Aantal reviews**: 110
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
mooi en rustig gelegen met directe toegang tot het Garda meer - deels schaduw - toegang tussen 7 en 22u - douche alleen koud water - Sirmone 6km

## Locatie host

## Adres
Via Cantarane 18
25019, Sirmione, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.46047, 10.63296

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/6/2026 | EUR 26 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### HarcoSlot - 1/5
*May 2026*

Een basic camperplaats. De aanwezige douche of wc zitten in een apart huisje bij t strand, maaar de deur zit dicht en de enige sleutel kan je bij de beheerder halen. Hoe dat moet nadat hij naar huis is kon hij niet zeggen????
Wel stroom maar dan is dat t ook.  Kortom voor een selfsupporting equipe is t goed te doen.
Wij zijn doorgereden.

### Nutty2016 - 3/5
*April 2026*

Let op: de prijzen zijn onjuist. Tot 8,50 meter betaalt u €26 per dag. Meer dan 8,50 meter kost €46 en meer dan 10 meter kost €90 per dag. We hopen dat de prijzen in deze app worden gecorrigeerd.

### Tausendund1Nacht - 5/5
*January 2026*

We zijn er al vaak geweest... ja, de eigenaar kan nors zijn en ja, het is er erg krap, vooral in het weekend, maar toen ik sommige recensies hier las over mijn enorme camper die er niet in mocht... belachelijk, ligt het probleem meer bij de campereigenaar. Wij rijden in een voertuig met drie assen en hebben er altijd prima kunnen staan. Het is geen camping en we zijn in Italië, waar je niet altijd kunt vasthouden aan je vermeende rechten...

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650716759.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651007018.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651007017.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651001810.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651001809.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lombardije/sirmione/7181/area-di-sosta-camper-lugana-marina)