# Parkplatz Schloss Sacrow

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.71/5

Parkeren zonder alles. Goed om te fietsen, wandelen en te genieten van de stilte.

Krampnitzer Straße

- Op mix-parking

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### WardvanderMeijden - 3/5
*July 2025*

Fijne plek voor één overnachting. De weg er naartoe was vrij spannend in het donker, maar viel de volgende dag mee. Niet alles was begaanbaar in het natuurpark helaas. Af en toe hing er een onprettige geur in de lucht. Verder was het een fijne plek in de natuur om een nachtje door te brengen. Houd er rekening mee dat het enkel een parkeerplaats is, er zijn verder geen voorzieningen.

### Ursul - 4/5
*August 2024*

wij hebben het erg naar ons zin gehad. We hebben ons zelfs gewassen in het meer. ook zijn we op de fiets naar Potsdam gegaan. wat is het daar geweldig, vooral het paleizen park.
Berlijn bezocht.  We hebben de auto in een buitenwijk gezet en zijn verder gaan fietsen.

### Uitwijker2.0 - 3/5
*May 2024*

het is een mooi plekje, rustig. het is niet duidelijk of overnachten hier is toegestaan.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871073.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651033653.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871074.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871075.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871076.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/brandenburg/potsdam/71856/parkplatz-schloss-sacrow)