# Nostos Beach Bar

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.5/5

Zeer vriendelijke eigenaar mevrouw Flora en personeel - zeer mooie plek om te zwemmen en te ontspannen - nabij de haven van Patra.

145 68, Municipal Unit of Chalkeia, Griekenland

- Decimal: 38.3345, 21.58092

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/23/2026 - 9/26/2026 | EUR 10 |

### waltherrian - 5/5
*May 2026*

Dit is de 3e keer dat we hier komen en dit is een geweldige locatie.
iedereen is zo vriendelijk en gastvrij.
het eten is uit de kunst.

### JoyceKS - 4/5
*May 2026*

Heerlijke camperplaats aan het strand. De taverne opent pas op 23 mei, maar we mochten gewoon gaan staan.  We hoefden niets te betalen. Erg vriendelijke mensen. De politie kwam langsrijden, maar er was geen probleem. Verderop aan het strand stonden ook campers. Grote kans dat die zijn weggestuurd. Het mag gewoon niet meer.

### RoelofB - 5/5
*September 2025*

I.v.m. motorproblemen aan onze camper stonden we hier langer dan gepland. Geluk bij een ongeluk! Wat een fijne plek! Griekse gastvrijheid ten top! Heerlijk eten van de gevarieerde kaart; traditioneel, vis en vlees. Toiletten netjes en schoon. Douche is idd lauw, maar dat is eigenlijk heerlijk bij 30 graden. Een absolute aanrader onderweg naar of terug van de Peloponnesos.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/d96e9dc5-8b47-4c4b-814a-7b3852d9f8a8/a989c867-96e9-437d-81b6-8b8c6e409c7f.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871665.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650984323.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849369.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650849370.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/griekenland/west-griekenland/municipal-unit-of-chalkeia/71859/nostos-beach-bar)