# Camping La Estepa

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.05/5
**Boekbaar**: Ja

rustig gemeentelijk camperpark met alle faciliteiten - gebruik GPS-coordinaten - natuurlijke omgeving - huisdieren toegestaan - charmant stadje met interessante plaatsen - ideaal voor gezinnen met kinderen - sanitair in vorm van een bergschuilplaats - naast  camping ligt gemeentelijk zwembad - wandelroutes door Tozal - centrum 250m

Camino de la Ermita
22223, Valfarta, Spanje

- Decimal: 41.56139, -0.13035

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

| 6/1/2026 - 9/1/2026 | EUR 18 |
| 1/1/2026 - 5/30/2026 | EUR 15 |

### jkuin - 4/5
*April 2026*

een rustig gelegen en goed verzorgde camping! we hebben er 3 nachten gestaan voor €16,50 per nacht

### Alect1 - 4/5
*March 2026*

We verbleven hier op 16/17 maart 2026.
Als je rust en stilte zoekt, is dit de plek. Er stonden slechts twee andere campers toen wij er waren en er kwam iemand met een motor/tent aan op de tweede avond. Warme douches, een keukenhoek, een wasmachine en een chemisch toilet. We kwamen 's middags aan en ze belde ons op om te zeggen dat ze 's avonds langs zou komen om het geld op te halen. 13,50 euro en 1 euro voor elektriciteit gedurende 6 uur. Klein dorpje op 25 minuten lopen. Geen winkels, we vonden één bar, gezellig.

### Heimatplanet - 1/5
*February 2026*

We kunnen de positieve recensies niet bevestigen. De camping is verwaarloosd en vies. Veel spullen zijn kapot en liggen rond. De toegang is moeilijk vanwege de lage bomen en veel staanplaatsen zijn onbruikbaar door overhangende takken. Hoewel er een gebouw is met een keuken, toilet en douche, is er geen mogelijkheid om afval te lozen. De plek voelt verlaten, onaantrekkelijk en slecht onderhouden aan. Niet aanbevolen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851319.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651019807.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650861732.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650861731.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650861337.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/aragon/valfarta/72305/camping-la-estepa)