# Parking Caramore

**Beoordeling**: 3.07/5
**Aantal reviews**: 7
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
parking bij kampeerwinkel - Bürstner-dealer - werkplaats voor campers - toiletgebouw met douche en keukentje - treinstation op loopafstand - indien gesloten dan even de parkeerwacht opzoeken in de portiersloge - centrum 2,5km

## Locatie host

## Adres
Topol utca 4
2519, Piliscsév, Hongarije

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.67561, 18.78806

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | HUF 3000 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Katsbobil4 / Wil en Jean Pierre - 1/5
*May 2024*

bedrijf is niet meer op dit adres, daarom ook geen overnachtingsplaats meer, is opgeheven!

### Tiele - 0/5
*July 2020*

Vandaag om 18u aangekomen maar zag er verlaten uit, langs een klein poortje kunnen binnen gaan om te kijken maar blijkbaar al even uit dienst. Mag geschrapt worden

### Saxtorp-Sweden - 4/5
*September 2019*

Ik mag deze plek 8 sterren geven omdat we hier een paar keer eerder zijn geweest. Maar dit jaar (7 september) was de plaats leeg, er was geen bewaker. Het kleine hek stond open! We gingen naar binnen en zagen enkele berichten in het Hongaars op de ramen. Heel vreemd. We hebben geprobeerd een telefoonnummer te bellen, maar dat was niet in gebruik. Ik weet niet wat er is gebeurd. Sorry, het was een goede plek.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851458.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851459.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851460.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851461.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/hongarije/centraal-transdanubie/piliscsev/72331/parking-caramore)