# Camping Casa di Caccia

direct aan het strand

Via del Mare 40
57020, Marina di Bibbona, Italië

- Decimal: 43.2463, 10.52567

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/9/2026 - 10/21/2026 | EUR 34.5 |

### fam.zucker - 3/5
*July 2025*

We betaalden € 130 voor twee nachten, twee personen met een camper! Dat is te veel voor de geboden service!
De camping is erg mooi, het privéstrand is ideaal en de douches en toiletten zijn schoon. Maar we hebben wel eens betere overnachtingen gehad voor minder geld.

### ansve - 1/5
*September 2022*

Leuke camping maar blijf er buiten! Het zat vol mieren. Mieren overal in de camper na twee dagen. Onze vrienden camperen hetzelfde. Vroeg de receptie waarom ze ons niet hadden gewaarschuwd, zodat we gif tegen mieren hadden kunnen kopen, maar ze zeiden dat ze niets wisten van mieren! ! ! Maar we begrepen waarom elke auto wit poeder om zijn banden had!
Ga ergens anders heen

### N-huis - 2/5
*July 2022*

De camping is vergeven van de mieren! Echt een plaag. Hopen mierenpoeder (te koop op de camping!) gestrooid om de banden en de luifelstaanders, alle etenswaren in plastic, maar niets hield ze na een paar dagen nog tegen. De 3e dag  zelfs de koelkast vol mieren! camping is mooi, dicht bij het strand, voldoende schaduw, sanitair is schoon alleen de douches ver onder de maat.  Mooi strand maar camperaars betalen voor een parasolletje €27 per dag!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650852815.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890307.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890305.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650890306.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889093.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/marina-di-bibbona/72646/camping-casa-di-caccia)