# Northey Lodge Touring Park & Storage

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.67/5

camping is sfeervol aangelegd - compleet met volwassen Leylandii bomen als windsingels - centrum 6km.

Northey Road
PE6 7YS, Thorney, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 52.56991, -0.17349

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verharde ondergrond

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 24 |

### Sybrecht - 4/5
*July 2023*

prachtige camping met water bij bijna elke plek water. Elke plek sowieso stroom.
Hele grote plaatsen om te staan. Keurige sanitair gebouw.
Enig minpuntje: hoog gras, en na het maaien ligt het gras er nog… dus ook in de camper  vooral nu het wat nattig is 🥴

### Grammies - 3/5
*June 2020*

31-10-2019 hier voor een nachtje gestaan. Prima plekje voor op doorreis. Net sanitair en warme douches. Chemisch toilet is te verschonen, grijs of zwart water niet. Wij betaalden voor 2 personen €17,- alles inclusief. Geen wifi hier.

### Big-Red - 0/5
*April 2019*

Bij aankomst werden we benaderd door een medewerker van de faciliteit. We hadden gevraagd of er beschikbaarheid was, ze waren onbeleefd en agressief tegenover ons in het informeren dat we niet behalve jouw soort zijn. Dus vertrokken we en sliepen we aan de kant van de snelweg. Ik ben een Aussie die rondreist in een Ford Transit-motorcaravan met een self-sustain setup. Alles wat we wilden was helaas een slechte ervaring

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/thorney/72678/northey-lodge-touring-park-storage)