# Camping Badlerhof

Kampeerplaatsen op camping met sauna en wellness-oase - centrum 200m

Via Palla 4b
39023, Laas - Lasa, Italië

- Decimal: 46.61552, 10.69879

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 48.5 |

### fransgielen - 5/5
*August 2025*

Kleinschalige goed opgezette camping, vlakbij het dorp Laas. We waren hier tijdens het Marmer- en abrikozenfeest. Heel gezellig, met veel kraampjes en veel live blaasmuziek. De omgeving is prachtig.

### BoEn - 4/5
*August 2025*

Na 2 jaar staan wij weer op deze mooie kleine gemoedelijke camping in de Vinschau in Italië. Het was net weer thuiskomen , alleen het weer is niet zo als andere jaren gr. Annie en Geert

### Raymond63 - 5/5
*July 2025*

Juli 2025
na een jaar weer teruggekomen op deze plek het was thuiskomen onze harten gingen weer open we zijn er nu 2 weken geweest en gingen met pijn in ons hart weer terug naar huis
ik schrijf deze review na ongeveer 1 maand verder op en denken terug aan die mooie tijd die we weer hebben gehad op deze plek dus die 10 van vorig jaar klopt nog helemaal dus beste lezers van de reviews het klopt gewoon

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853198.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853200.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853199.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853197.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650853196.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/laas-lasa/72695/camping-badlerhof)