# Área de Corconte

**Beoordeling**: 3.44/5
**Aantal reviews**: 16
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
nabij Corconte (Campoo de Yuso) en Embalse del Ebro, tussen El Escudo en Reinosa, en de wegen naar Burgos en Palencia

## Locatie host

## Adres
CA-171
, Campoo de Yuso, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.03795, -3.89355

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Crusoe - 3/5
*September 2024*

Maar liefst drie sterren voor de "middle of nowhere"-esthetiek.
Wat betreft de voorzieningen - jammer, ik zou er niet aan denken om de zwarte waterafvoer te proberen, niet alleen vanwege wat ik terug zou kunnen spatten, maar ook vanwege eerdere gebruikers! Vers water - opgesloten in dezelfde vieze kast - weet u dat echt zeker?
De weg is wat lawaaierig maar leefbaar, potentieel voor een leuke tussenstop als de voorzieningen worden aangepakt. Waarschijnlijk worden sommige baaien geëgaliseerd.

### DBK - 4/5
*March 2023*

We verbleven hier eind maart en er was water en het was gratis. Het zwarte afvalpunt is slecht ontworpen, maar het werkt op zijn eigen stinkende manier.

Er zijn elektrische punten, maar ze gebruiken een unieke 7-pins stekker. Ik vermoed dat ze voor handelaren op een markt zijn.

### Krijo - 4/5
*June 2022*

goed voor 1 nachtje , bij ons was alles proper en rustig

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650855518.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650871590.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895378.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895379.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895380.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/cantabrie/campoo-de-yuso/73256/area-de-corconte)