# Camping Schafbachmühle

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3/5

rustige camping in natuurgebied - direct aan het "Nationaal Park Eifel" - kiosk met broodjesservice - speelterrein - centrum 5km

Schafbachmühle 1
53937, Schleiden, Duitsland

- Decimal: 50.5279, 6.41177

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/20/2026 - 11/15/2026 | EUR 17.5 |

### huubrommers@proton.me - 3/5
*October 2025*

Heerlijk rustige, stille camping. we hadden een prachtig plekje, gewoon standaard,  zonder stroom. 27 euro inclusief onze kleine camper. Rust komt vast ook omdat we er in oktober waren. Direct vanaf de camping hebben we prachtige wandelingen gemaakt.
Douche en toiletten zijn erg krap en een douche kost per keer makkelijk meer dan 1 euro. Toiletten zonder bril is niet aangenaam. Dat maakt dat we slechts 3 sterren geven.

### Jakob-R - 3/5
*June 2025*

Wij hadden een comfortplek, die behoorlijk aan de prijs is. 1 nacht was niet mogelijk, minimaal 2 nachten. De comfortplekken zijn wel allemaal voorzien van een eigen water- en stroomzuil. Minder prettig vonden wij dat de plekken zo zijn gemaakt dat je altijd met de luifelzijde tegenoverelkaar staat. Weinig privacy dus. De grote steen en hekjes per plek zullen vast leuk staan, maar zijn niet handig voor het in- en uitrijden.

### Brudo - 4/5
*May 2025*

Zeer rustig gelegen camping met veel verspreide veldjes. Wij hadden een comfortplaats met electr/waterpunt voor onze camper van 7m en betaalden uiteindelijk met hond 39€/nacht , wat niet goedkoop is. Douche apart betalen en electr 0,60€/kwh (afreken. 9,5€ voor 2 volle dagen/3n wat volgens ons niet kon kloppen maar valt niet te checken. Broodjesservice. Sanitair oud maar proper. Volgende keer boeken we een camperplaats, zeker OK én goedkoper.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650941423.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258847.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258846.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258845.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/schleiden/73516/camping-schafbachmuhle)