# Camping Trindade

**Beoordeling**: 2.27/5
**Aantal reviews**: 195
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Internetcafe - stranden Fort de Cabo Vicente, Sagres 2km - Monchique gebergte 3km - supermarkt 200m - strand Praia do Pinhao  500m - centrum Lagos  1km

## Locatie host

## Adres
Estrada da Ponta da Piedade
8600, Lagos, Portugal

**GPS-locatie**
- Decimal: 37.09467, -8.67194

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 14 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### campergemak59 - 2/5
*May 2026*

Terrein en camping  zeer verwaarloosd, evenals het sanitair.
Wij zijn.hier terecht gekomen omdat we geen parkeerplaats voor de çamper konden vinden
 Gunstige ligging tov het centrum, kun je lopend heen.
€ 17 per nacht inclusief stroom, 2 personen.

### HansBakker59! - 2/5
*May 2026*

een prima locatie om de stad te verkennen of een boottocht te boeken. De camping is verwaarloosd, sanitair krakkemikkig maar schoon, receptiemedewerker doet zijn best, maar moet alles alleen doen. Gasten ontvangen, stroomkast openmaken, inboeken, en dat allemaal in Engels , Frans en Portugees. Als je vooral op jezelf let, kan je hier prima overnachten voor 15 euro incl. stroom.

### peetsab - 3/5
*May 2026*

Wij hebben hier ook twee nachten geslapen, t’ja wij denken dat het ooit ( 1960 ) een fantastische camping was voor de toenmalige wensen.. Het is zwaar gedateerd en veel dingen werken niet of half, een deel douches werkte goed een ander deel wordt als opslag gebruikt. Maar de zweer is fantastisch er staan wat vaste bewoners op en deed mij een beetje denken aan Ibiza alles even relaxed en vriendelijk zelf een plek zoeken, dicht bij alles..

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650694332.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651168362.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651159805.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651159802.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651159799.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/faro/lagos/7399/camping-trindade)