# Gutschenke zur Scheune

**Beoordeling**: 3.92/5
**Aantal reviews**: 24
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Bij weingut-restaurant - geen schaduw - aankomst 09-21u - centrum Sasbach am Kaiserstuhl500m

## Locatie host

## Adres
Roßmattenhöfe 1
79361, Sasbach am Kaiserstuhl, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.12277, 7.60633

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Betaald)

- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 25 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### l5woz - 5/5
*July 2025*

Ontzettend leuke, kleine, rustige camperplaats. Toiletten en douche inderdaad in een 'container', maar deze is erg leuk aangekleed en schoon. Daarnaast is er een "Throne" toilet. Erg geestig. Maar bovenal zijn de eigenaren ontzettend gastvrij en erg behulpzaam. We hadden ons buitengesloten en zij hebben ons enorm geholpen met bellen en regelen en we kregen koffie en douchegeld zonder dat ze wat terug wilden. Lieve mensen met een hart van goud!

### JvanDuijn - 3/5
*June 2024*

sanitair in container en schoon wel betalen met € 2 maar verder open landschap en ruime plaatsen, voor 22€ vonder wij goed te doen voor 1 nacht
trouwens restaurant leverde goed eten maar niet speciaal of 5 sterren en tegen redelijke prijs

### Pucky1604 - 1/5
*March 2024*

Voor €22 was het geen geweldige plaats, ik kan het niet aanbevelen voor 50 campers, een douche en twee toiletten

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650870023.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650870024.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650870025.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650877647.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889831.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/sasbach-am-kaiserstuhl/74245/gutschenke-zur-scheune)