# Camping Suances

luxe camping - centrum 1km

Calle de Ceballos 79
39340, Suances, Spanje

- Decimal: 43.43308, -4.04324

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 9/1/2026 - 9/29/2026 | EUR 27 |
| 6/23/2026 - 7/11/2026 | EUR 31 |
| 7/12/2026 - 7/25/2026 | EUR 32.5 |
| 8/18/2026 - 8/31/2026 | EUR 32.5 |
| 7/26/2026 - 8/17/2026 | EUR 37 |
| 3/22/2026 - 6/22/2026 | EUR 27 |

### sien53 - 4/5
*July 2025*

Bij binnenkomst staat inderdaad alles hutje mutje met vaste gasten maar op de terrassen fijne plaatsen in het gras. Sanitair nieuw, schoon en warm water. De camping uit, straatje door en je staat op een fijn strand. Wij overwegen een nachtje extra.

### DeZandman - 1/5
*July 2025*

Smaken verschillen. Bij onze aankomst schrokken we. De caravans stonden hutje op mutje, rijen dik, scheerlijnen door elkaar,  de voortenten pal aan het pad. Brrrr....
Op basis van de revieuws zijn we ook op de bovenste terrassen wezen kijken. Daar was het iets beter, maar daar was nergens elektriciteit.
We hadden net 3 nachten off grid gestaan en wilden even het extra comfort van elektra.
Geen uitzicht op zee.
We zijn weer  vertrokken.

### Ellu - 5/5
*June 2025*

Bij de ingang denk je:oeps! Toch gaan kijken dankzij de positieve reviews. Heel vriendelijk ontvangen. Spreken wat engels. Bovenin een heerlijk plekje gehad. Sanitair was in begin juni super schoon. Hier echt even paar relaxte dagen gehad. 28,50. Bij meer dan 3 dagen 10% korting. Wasmachine zag er niet uit. Ouderwetse bovenlader en geroeste droger. Terrasbar el Castillo de los locos heel gezellig. Warm afwas water. Niks te klagen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217859.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217860.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/cantabrie/suances/74365/camping-suances)