# Santarcamper

omheind terrein - verlicht - videobewaking - automatische ingang - centrum 600m

Via della Resistenza
47822, Santarcangelo di Romagna, Italië

- Decimal: 44.0587, 12.44784

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12 |

### Almo1 - 1/5
*July 2024*

Na aankomst (en betaling van EURO 14,- inclusief gebruik) werd mijn vrouw aangestaard door verschillende mannen die uit de caravans op het plein kwamen... daarna waren er nog een paar kinderen die verwaarloosd leken en ook een paar vrouwen die ook staarden bij ons... We voelden ons zo ongemakkelijk (als nooit tevoren in onze 8 jaar met onze camper) dat we onmiddellijk de plaats verlieten en de 14,- die we al betaald hadden, afschreven.
Jammer!

### Wandalois - 4/5
*October 2023*

Geweldige parkeerplaats die 's avonds goed verlicht en veilig is. 's Nachts is het rustig; 's ochtends begint het spitsverkeer. Vanaf hier bent u direct in de prachtige oude binnenstad. Piadina eten bij Amarcord, via Mazzini is een “must”. We hadden helemaal geen problemen met de kaarten en kregen al het wisselgeld en de borg terug.

### Adriatik1952 - 3/5
*February 2023*

Op zich alles keurig. Alleen de beloofde centjes retour kregen we niet van de automaat. 17 betaald ipv 15. Kwam totaal geen water uit de douche.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858980.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071517.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071515.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071358.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651020227.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/emilia-romagna/santarcangelo-di-romagna/74437/santarcamper)