# Area Comunale Porto di Montagna

10060, Prarostino, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.86488, 7.2697

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### kurtkaren - 5/5
*May 2026*

Een verborgen parel boven in de bergen. De weg er naar toe, vanuit Pinerolo, is doenbaar voor campers tot 8m. Mooi in het groen, loosplek, water en electra, een openbaar toilet aan het gemeentehuis. De zonsopkomst is schitterend en het uitzicht rondom adembenemend. Wel wat passage. Stil in de nacht. Betalen is een dingetje: Wij stopten ons geld in een omslag en zo in de brievenbus van de gemeente.

### FranckCarin - 3/5
*December 2018*

Prima plaats voor een overnachting. Niemand te bekennen, slagboom met draadje. Losmaken en er op rijden. Electra met een soort van pasje? Dan maar niet. Water afgesloten, toilet legen volgens mij niet aanwezig ( toch niet in de grijswaterput?). We staan alleen, dus vinden het allemaal prima zo.

### beerhunter - 4/5
*April 2017*

Wij zijn in zomer 2008 hier geweest, wat een heerlijke, rustige cp. In het dorpje zit een geweldig restaurantje waar je vanaf de cp op uitkijkt, een winkeltje in het dorp waar je het meeste wel kan krijgen. Echt een unieke plek maar verwacht geen bruisend camping leven want het is juist de rust die dit bijzonder maakt.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650694399.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650735772.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650735773.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650729739.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710454.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/piemont/prarostino/7479/area-comunale-porto-di-montagna)