# Hoeve Rustdam

**Beoordeling**: 4.33/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camper- en kampeerplaatsen op boerencamping in Het Groene Hart - vergaderruimte aanwezig - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Zuidbuurtseweg 34
2381 LG, Zoeterwoude, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.11119411, 4.50316271

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

- SVR - Stichting Vrije Recreatie

## Reviews
### user483318359 - 5/5
*March 2026*

Wat een heerlijke plek. Bijzonder mooie ligging. Keurig aangelegd en goed verzorgd. Genoten van de rust, mooie uitzicht, het prachtige weer en de super gunstige ligging (perfecte fietsafstand) t.o.v. Leiden, Zoetermeer en de Mall Leidschendam.  De eigenaren van Hoeve Rustdam hebben we dit weekend niet gezien, maar dat is voor ons totaal geen probleem geweest. We komen hier zeker terug met onze camper!

### Istnogver? - 5/5
*February 2026*

We hadden vrij laat op de dag geboekt dus de bevestiging liet wat op zich wachten maar via telefoon alles mooi op tijd geregeld gekregen. Ben en Tessa hebben een supermooie kindvriendelijke plek gecreëerd die we graag ook nog een keer gaan bezoeken in de lente of zomer! Dikke plus: geweldige parkeertip gekregen van Tessa voor Leiden waardoor we daar vlot met de camper konden staan en een prachtige dag hadden in de stad met bezoekje aan Naturalis.

### WDK - 4/5
*December 2025*

Rustig gelegen camping, verharde camperplek, wat bij nat weer erg fijn is, vriendelijke eigenaars. Geheel zag er in november 2025 wat troosteloos uit. Een bezem en hark erdoor en wat verzorgde planten in potten zou het geheel op 5sterren zetten. Wij zijn met de bus naar Leiden geweest. Perfecte verbinding. Erg fijn dat ze het hele jaar geopend zijn.  De prijs vind ik wel wat aan de hoge kant.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170659.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170658.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651157684.JPG?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651279473.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651279472.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/zuid-holland/zoeterwoude/74962/hoeve-rustdam)