# Camping du Château

Rue du Château 11
80260, Bertangles, Frankrijk

- Decimal: 49.97164, 2.30124

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: 4 dagen
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 8/28/2026 - 9/13/2026 | EUR 25 |
| 4/19/2026 - 7/16/2026 | EUR 19.5 |
| 7/17/2026 - 8/27/2026 | EUR 22 |

### Enriquo - 4/5
*April 2026*

We hebben deze camping als tussenstop gebruikt met één overnachting. In de avond 22u aangekomen en hadden pas om 18u gereserveerd. Bij aankomst was de receptie (uiteraard) gesloten, maar aan de deur hing keurig een lijstje met mijn naam en nummer van onze camperplek. Alle voorzieningen aanwezig en het sanitair was fris (!). Verder heerlijk rustig, ondanks de weg die erachter loopt. Prima plek!

### GeaKuin - 4/5
*August 2025*

Leuke camping bij kasteel. Als receptie gesloten is mag je zelf een vrije plaats uitzoeken en later bij de receptie melden. Broodjes service, sanitair is schoon. Bij receptie verschillende folders verkrijgbaar, zo ook fietsroutes. Uitdagende gedeeltelijk hobbelige fietsroute ri Amiens langs maisvelden, en oude spoorlijn, zeker de moeite waard.

### BogieCamp - 4/5
*July 2025*

Bij aankomst was de receptie gesloten (tussen de middag). Maar we hadden gereserveerd en op de deur hing een papier met daarop de gezinnen die aankomen en het plaatsnummer. €28,20 voor 1 nacht voor 2 personen en een hond. Mooie ruime plekken, net sanitaire en de dame van de receptie kwam vragen of we een rondleiding wilde in en op het chateau. Voor ons geen negatieve ervaringen op deze camping.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650869194.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999223.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999221.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650880996.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650880997.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/somme/bertangles/75033/camping-du-chateau)