# Minicamping De Nije Trije

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.15/5

Kleinschalige camping in het klassieke Fryslân - kampeerplaatsen en camperplaatsen - theeschenkerij - centrum 1km

Nesserlaan 4A
8749 TC, Pingjum, Nederland

- Decimal: 53.12131, 5.45577

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/15/2026 - 10/31/2026 | EUR 20.5 |

### TonSnn - 1/5
*October 2025*

In de informatie staat dat deze CP open is tot 31-10. Echter, toen wij er op 17-10 aankwamen kregen we te horen dat ze gesloten waren en moesten we op zoek naar een andere CP. Jammer dat de informatie niet up-to-date is.

### trudi&lilly - 4/5
*July 2025*

Een prachtige, rustige camping. We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen zonder reservering een plek toegewezen. Het sanitair was eenvoudig, maar zeer schoon en goed onderhouden.

Een charmante plek, die nog mooier werd door de dieren (ezels, varkens, kippen, schapen, eenden) en de tuin. Perfect voor gezinnen. Bedankt voor een heerlijk verblijf!

### R3mco - 4/5
*June 2024*

Prima camping, op fietsafstand van Harlingen, Bolsward én Franeker. Helaas stonden wij naast de varkens, met hun penetrante urinelucht.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650861548.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881968.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881969.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881970.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650861447.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/pingjum/75039/minicamping-de-nije-trije)