# Camping De Sieghorst

**Beoordeling**: 4.09/5
**Aantal reviews**: 23
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Natuur- en landschapscamping - dagrecreatieboerderij - theetuin - Bakkeveen 2km - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Binnenwei 40
9248 KX, Siegerswoude, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.09387, 6.23414

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 19.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Hymer-B694 - 4/5
*September 2025*

4 nachten gestaan en betaalden €92 inclusief €10 korting.
Mooie plaatsen, goed sanitair en wifi.
Eigenaar berekend wel €2 boekingskosten terwijl we tevoren niet hadden geboekt/gereserveerd.
Daarnaast deed eigenaar moeilijk bij het water innemen bij vertrek. Wij komen met volle tank en bij de verzorging bij vertrek vullen we de tank weer.

### Jurjen.Idema - 5/5
*June 2025*

wij hebben hier drie nachten gestaan, mooie kleine camping,met goed sanitair. goede wifi. we stonden verhard met een mooi grasveld voor ons. vis en zwem mogelijkheden op het terrein. is ons goed bevallen. ook nog even een bezoek aan Arob antenne bouw gemaakt, voor het updaten van onze automatische satelliet schotel. , in Bakkeveen boodschappen gedaan. kortom een mooie plek.

### Bouwmeester47 - 3/5
*June 2025*

mooie rustige camping, vond alleen douchekaart  met 10 euro tegoed voor warm water (ook om af te wassen/ scheren) voor bijna hele week veel te weinig.
je staat gestrest te douchen, terwijl je tarief snel ziet verspringen. niet echt relaxed ..
betaal liever meer en kan onbeperkt warm water gebruiken.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650861771.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651107280.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650917283.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650949365.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650917284.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/siegerswoude/75172/camping-de-sieghorst)