# Stellplatz am Elbdeich

**Beoordeling**: 4.55/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustige parking direct aan de dijk - gebruik GPS-coordinaten - afgelegen locatie - nabij Seehundstation - hangmat - vuurschaal - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Elbdeich 2
25718, Dieksanderkoog, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.99498, 8.88519

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### jesmax - 5/5
*September 2025*

Een superfijne, schone plek, met veel leuke details, en de eigenaar is super relaxed, vriendelijk en behulpzaam. Het was ook super ontspannend met de honden, en je kunt er heerlijk wandelen.
We komen graag terug.

### Goedidee! - 3/5
*July 2025*

Mooie plek flak bij dorpje. Bij aankomst niemand gezien, we hebben zelf een plekje gezocht en stroom aangesloten. De wc's hebben we ontdekt verder geen voorzieningen gezien. Bij vertrek nog steeds niemand gezien helaas.

### JudithJ - 3/5
*June 2022*

Slecht bereikbaar: reageert niet op email en bij telefonisch contact krijgen we voicemail. Dan maar een andere plek. Het is om voor ons, dus we gaan maar niet op de bonnefooi.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650862031.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650863676.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650863677.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650863678.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650863679.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/dieksanderkoog/75224/stellplatz-am-elbdeich)