# Area S'Abba Druche

mooie gelegen aan zee - strand 50m - restaurant/pizzeria

Strada Provinciale 49 Bosa-Alghero
08013, Bosa Marina, Italië

- Decimal: 40.31432, 8.46531

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 6/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 25 |

### Andre1970 - 1/5
*September 2025*

Als deze camping het nieuwe normaal is dan stop ik met kamperen.
Ik schrijf echt van alle campings reviews en bijna alle zijn positief maar van deze kon ik echt niets positiefs vinden. Hutje aan mutje je kon net je tafeltje buiten zetten. Alles was modder maar kon de eigenaar ook niets aan doen.
Maar te zwijgen over het sanitair dat was ronduit vies! Hadden een plek aan zee maar die zag je niet maar wel 10 euro meer betalen. Ga hier niet heen!

### FraHam - 3/5
*July 2025*

Lekkere Italiaanse camping: basic, niet te moeilijk. Wij hadden een plek met uitzicht op zee. Niets mis mee. Voorzieningen zijn basic en goed. Op de (niet elektrische) MTB naar Bosa. Ook prima te doen. Mooi stadje

### Mohican - 2/5
*June 2025*

Druk en vol met busjes. De wind zorgde ervoor dat alles wat we bezaten (en aten) bedekt was met een dikke laag stof en gruis. De jachthaven van Bosa is gemakkelijk te bereiken met de fiets en zeker de moeite waard.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650945655.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651257130.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651257129.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651257128.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651179907.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sardinie/bosa-marina/7612/area-sabba-druche)