# Kleine Belterwijde, jachthaven en camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.93/5

gelegen bij jachthaven - Nationaalpark "Weerribben-Wieden" - verhuur ecosloepen, kano's, (water)fietsen en sups - restaurant/eetcafé/snackbar/supermarkt 300m - centrum 500m

Vaste Belterweg 3
8066 PT, Belt-Schutsloot, Nederland

- Decimal: 52.67132, 6.06132

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 11/30/2026 | EUR 27.15 |

### Womokarl427 - 4/5
*June 2025*

Hallo allemaal. We waren er drie dagen. De prijs-kwaliteitverhouding was oké, maar ik had wel wat meer onderhoud aan het privéstrandje gewild! Overal lag hondenpoep. Verder vonden we het best aardig. Al met al is de plek een echte aanrader 😃. Ik wens iedereen een fijn verblijf.

### Theo2020 - 3/5
*May 2025*

De getoonde prijzen zijn niet actueel.
Wij betaalden 32,50 euro voor één nacht voor 2 personen en een hond.
En dat zit in het Acsi-tarief.

### campeetje1960 - 5/5
*October 2023*

het is heerlijk hier! vriendelijke mensen, schone toiletten, en bij het huren van een bootje kregen we ook een routebeschrijving mee zodat we niet verdwaalden in de prachtige omgeving met mooie kleine vaargeultjes en meertjes.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650863841.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651045675.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651036346.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651036345.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651009419.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/overijssel/belt-schutsloot/76619/kleine-belterwijde-jachthaven-en-camping)