# Waldcamping Naturns

39025, Naturns - Naturno, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.64323, 11.00788

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/11/2026 - 11/7/2026 | EUR 44.2 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### CarolinevdBerg - 4/5
*October 2025*

fijne camping, heel mooi verwarmd sanitair (oktober) en mogelijkheid tot prive badkamer. je loopt makkelijk naar Naturns voor een boodschap, restaurant of leuke winkel. Openbaar vervoer bus of trein in om naar andere plaatsen te gaan om te wandelen of fietsen.
Wij komen terug!

### AlmaOnTour - 5/5
*May 2025*

Zeer mooie, rustige camping. Douches/toiletten super schoon.
Het treinstation van Naturns ligt op 5 minuten loopafstand; ideaal om de omgeving zonder auto te verkennen (het openbaar vervoer is gratis met de gastenkaart). Reistijd naar Merano ca. 25 minuten
Honden zijn ook welkom op de camping.
Al met al hebben we een heerlijk verblijf gehad en zouden we graag nog eens terugkomen

### Luckytime - 4/5
*September 2024*

Een geweldige plek met veel parkeerplaatsen. Wij zaten er middenin. Weinig zicht en veel schaduw van grotere bomen. Het binnenzwembad is geweldig en maakt deel uit van de parkeerplaats. Wij verbleven 1 nacht voor 65 euro inclusief stroom 🙍‍♀️💇‍♂️🐶

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864244.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651131194.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864243.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/naturns-naturno/76781/waldcamping-naturns)