# Parking Szeroki Ostrów

**Beoordeling**: 3.39/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Parking op schiereiland in het grootste Poolse meer - geen voorzieningen - centrum 12km

## Locatie host

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### EddyUnk - 3/5
*August 2021*

super mooie plek, maar om er te komen heb je geduld nodig en een beetje geluk om schade te voorkomen. Maar het is wel de moeite waard. Er zijn geen voorzieningen, je bent op jezelf aangewezen. Vlakke plekken zijn schaars en het is er best druk, wij hadden gelukkig een van de laatste plekken aan de waterkant.

### Jan-Gudrun - 4/5
*July 2021*

het uitzicht is het avontuur om er te komen zeker waard. zijn er met onze camper van 7.5m  naar toe geweest. over dag best druck. in de nacht rustig. je staat hier volgens mij nooit alleen. op elk plekje staat wel wat.

### henry en Wilma TX - 4/5
*July 2021*

Met 8 meter en 3 hoog zou ik het niet doen maar met onze 6 meter Possl: prima, geen krassen😉. Aan einde kruispunt, rechts staan de trekkers en links groepjes caravans. Kan overdag met goed weer druk zijn. Bijna alleen lokals. Eigenlijk campingkje zonder receptie ( en sanitair!). Water tot heel ver "staanbaar". Zonsondergang over het water als aan zee. Aanrader.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650865587.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999911.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650869969.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650869968.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650869967.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-ermland-mazurie/gmina-pisz/77078/parking-szeroki-ostrow)