# Camping Les Rivieres

34800, Canet, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.61436, 3.49231

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/9/2026 - 9/18/2026 | EUR 33 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### JosevandenBragt - 1/5
*August 2021*

Wat een dramatische camping voor ons. We hadden voor één nacht gereserveerd  en daar werd nog even 12 euro extra voor op de rekening gezet. Totaal moesten wij 54 euro betalen en dat voor een plaats waar we met onze relatief kleine camper amper op konden staan door de laag hangende takken. Verder heel veel muggen maar daar kun je als camping op zich wel nog aan doen. Zwembad en sanitair zien er wel oké uit en maar ver weg. Geen succes dus.

### Rudy-P - 2/5
*July 2019*

Erg simpele camping. Verouderd. Vriendelijke receptioniste.  Weinig gezelligheid. Goed voor 1 nacht

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867130.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867133.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867132.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867131.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/canet/77310/camping-les-rivieres)