# Parking

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4/5

Kleine parking met uitzicht op de zee - gebruik GPS-coordinaten - bij het hek van een enorme viskwekerij - geen geluid-en reukoverlasat - parkeer niet aan de weg naar de viskwekerij - overdag vrachtauto's - centrum 6km

15293, Carnota, Spanje

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### jacquigem2 - 3/5
*August 2025*

We kwamen vanuit het noordwesten met ons 7,5 meter lange busje.
We vonden de toegang moeilijk, een erg smalle, kronkelige weg, dus we gaven het op en gingen naar het volgende dorp aan de Noia Road, bij de vuurtoren.

### riacamp - 4/5
*April 2025*

Prima plek als je van rust en een  prachtig uitzicht houdt. Er is niets in de buurt, dus je moet wel zelfvoorzienend zijn. Je staat naast het strand geparkeerd. Wij stonden hier op zondag dus was er weinig verkeer van en naar de vis- fabriek. De sterren zijn voor de mooie omgeving en het uitzicht.

### Jc26 - 3/5
*October 2023*

rustig parkeren erg rustig raad ik aan Ver van de stad dankzij de gemeente jc26

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867226.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030904.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651010119.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867229.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650867228.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/galicie/carnota/77333/parking)