# Camping Kathy Dave

Chemin des Plantes 1
49540, Lys-Haut-Layon, Frankrijk

- Decimal: 47.18027, -0.4353

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/15/2026 | EUR 13 |

### Er1 O - 5/5
*June 2026*

Mijn paar dagen op de camping in mei waren fantastisch. Kathy en Dave waren ontzettend gastvrij en aardig. Een heerlijke kleine camping, rustig gelegen midden in de wijngaarden. Echt een aanrader.

### EdMoniquePuk2020 - 5/5
*October 2024*

normaal schrijven we nooit een review, maar deze keer op verzoek van Kathy & Dave.... de camping is open tot half okt  en dus niet tot 31 okt zoals vermeld staat op de site. ( beste is om vooraf even contact op te nemen via mail)   als reactie op voorgaande review  willen we vermelden dat er problemen waren met de wifi in het hele dorp door graafwerkzaamheden en ze dus niet konden reageren, ook niet via sms omdat ze via wifi bellen.

### Palifegi - 1/5
*October 2024*

Op 30 september 2024 gebeld en ingesproken of ik kan reserveren voor 1 oktober 2024. Volgens deze app zijn ze  dan open. Ook een sms gestuurd met  de vraag of we morgen 1 oktober voor een overnachting bij hun terecht kunnen. Géén reactie helaas. Deze camping slaan wij voortaan gewoon over.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650994283.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650994286.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650994284.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055697.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651040467.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pays-de-la-loire/lys-haut-layon/77828/camping-kathy-dave)