# Rotsundelv Camping

Kleine charmante camping - zijweg van de E6 - centrum 500m

Rotsundelv 121
9153, Rotsundelv - Cohkolatjohka, Noorwegen

- Decimal: 69.78509, 20.7023

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [ ] Water
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Gras
- Max. camperlengte: 8 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 6/1/2026 - 9/30/2026 | NOK 200 |

### Jfrancel - 3/5
*July 2025*

Eenvoudige camping met oude faciliteiten. Vriendelijke ontvangst. Alleen contant, maar euro's worden geaccepteerd. € 30 per nacht, inclusief elektriciteit en douches. Geen wasdroger. Geen mogelijkheid tot lozen van grijs water.

### henri-bos - 5/5
*July 2025*

Wij kennen deze camping  al vele jaren en iedere keer wanneer wij in de buurt zijn gaan wij hier graag heen.
Anna-Lisa is een lieve vrouw die haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Sinds dit jaar heeft zij de camping verkocht wat voor haar rust geeft. Toegegeven het is hier niet zo vlak maar met een open oog én gevoel vindt je hier zeker een goede staan plek, dat én de rust maakt het voor ons een fijne CP.

### Peppihymer - 2/5
*June 2025*

De camping is niet geschikt voor campers. De ondergrond is te zacht, je komt vast te zitten. De geadverteerde prijs klopt niet. We konden niet met de pinpas betalen en moesten € 38 inclusief elektriciteit betalen. We zijn vertrokken.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650938918.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651265504.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651265497.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650938919.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/troms/rotsundelv-cohkolatjohka/78065/rotsundelv-camping)