# Fredensborg Camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.41/5

Gedurende de winter tevoren bellen - gunstige ligging t.o.v.Helsingør (20 min. naar veerboot Zweden) - in bosrijke omgeving - grote plaatsen - winkeltje - nieuwe eigenaren - centrum 3 km

Humlebækvej 31
3480, Søholm, Denemarken

- Decimal: 55.967525, 12.455692

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | DKK 255 |

### eikie71 - 5/5
*September 2025*

Een zeer leuke camping!!
Er zijn verschillende veldjes en er hangen  leuke lampionnetjes in de bomen die in de avond een leuk sfeertje geven.
Het sanitair gebouw is schoon en de douches betaal je met 5 kronen voor 3 minuten.
Voor de afwas  kun je daar ook terecht .
De eigenaar is zeer vriendelijk 😃 en die geeft je alle informatie voor de fietsroutes in de buurt.
Mochten we ooit die kant weer op gaan komen we zeker terug!!

### user876077703 - 5/5
*August 2025*

geheel eens met voorgaande reviews. wat een vriendelijkheid! en leuke sfeer met lampionnen in de bomen.
tot slot echt prima om Kopenhagen te bezoeken. 15min fietsen en 30min trein tot hartje stad.

### possl57 - 4/5
*August 2025*

We werden heel vriendelijk ontvangen en van informatie voorzien. Hebben nog bijgeboekt omdat er zo veel leuke uitjes te doen zijn in de omgeving. Toen we een lekke band hadden stonden de eigenaren gelijk klaar om ons te helpen. Deze camping geeft je een welkom gevoel.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881195.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253098.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253097.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253096.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253088.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/hoofdstad/søholm/78315/fredensborg-camping)