# Blue Lagoon

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.11/5

Vanaf de hoofdweg kun je via een goed berijdbaar zandpad naar het strand rijden. De Blue lagoon is een binnenmeer met opening naar zee. Er loopt aan iedere kant een zandpad. Het linker zandpad gaat naar een strand met voorzieningen; strandtent, douche en toilet. Dit is drukker. Bij het rechter zandpad is bij het strand helemaal niets. Jammer dat er geen vuilcontainers staan, hier en daar liggen hoopjes afval. Bij binnenmeer liggen vissersbootjes.

630 85, Pallini Municipal Unit, Griekenland

- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Wandelen
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### AvontuurOpWielenGT - 4/5
*May 2026*

Wat een prachtige plek. De toegang is even een uitdaging, maar als je er dan bent dan zit je direct aan het strand aan de zee. Als voorziening is er een container. Zorg dat je genoeg proviand hebt, je kunt het er dagen uithouden met mooi weer. Aan eind van zandpad op doorgaande weg is er een winkel.

### JoyceKS - 4/5
*April 2026*

Dit is echt een geweldige plek! Wij namen de hobbelige zandweg tegenover het tankstation. Goed te doen met onze camper van bijna 8 m. Er zijn geen voorzieningen, maar wel vuilcontainers. Die zaten propvol toen wij aankwamen, maar werden de volgende dag geleegd. Ik geef geen 5 sterren vanwege alle vuilnis die overal ligt. Ik heb zelf twee vuilniszakken gevuld met de rotzooi die er lag. Desondanks hebben we genoten!

### MiodragP - 5/5
*October 2024*

Een uitzonderlijke locatie voor iedereen die op zoek is naar een vakantie in de natuur aan de kust, in de schaduw met volledige rust en een heerlijk zandstrand. De slechte weg maakt deze plek eigenlijk nog beter. Er is geen kampeerinfrastructuur, dus daar moet je je op voorbereiden voor een meerdaags verblijf. Uitzonderlijk in de categorie gratis kamperen

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650873967.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651225624.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651225623.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651123113.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651021452.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/griekenland/centraal-macedonie/pallini-municipal-unit/78646/blue-lagoon)