# Campingplatz Burg Lahneck

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.04/5

Hoog gelegen camping met uitzicht over de Rijn.Gemeente zwembad naast de camping voor een gereduceerd tarief toegankelijk.Sanitair is schoon .Camping is tussen 11.00u en 15.00u gesloten.

Am Burgweg
56112, Lahnstein, Duitsland

- Decimal: 50.30525, 7.61231

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Shop of kiosk

- Gras
- Voor de poort / naast een camping

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/23/2026 - 11/1/2026 | EUR 27.5 |

### Drafrog - 4/5
*October 2025*

Een camping op een toplocatie met een fantastisch uitzicht en ruime plaatsen. De camping is wat "Pruisisch" qua beheer, maar toch erg prettig en vriendelijk. De toiletten zijn wat gedateerd, maar erg schoon en netjes. Er is een goede pizzeria direct naast de deur en een restaurant vlakbij het naastgelegen kasteel. Douchen kost € 0,50 voor 8 minuten; elektriciteit kost € 1 per kWh en die kosten € 0,50 per kWh.
Als dat geen probleem is, vindt u hier rust en ontspanning.

### Pascal1982 - 1/5
*April 2025*

We kwamen aan en spraken de 80+ eigenaar aan. Er was plek voor 1 nacht. We wilden met 2 volwassenen en 2 labradors komen staan.
Vanwege onze 2 honden was er ineens geen plek meer. Ik zal mij benieuwen hoe lang deze plek nog zal bestaan totdat er een nieuwe eigenaar opkomt.
Gelukkig wezen er 2 voorbijgangers ons op een andere mooie plek, campingplatz bad ems.

### Riki0807 - 5/5
*August 2024*

we kwamen vrijdagavond na sluitingstijd en we werden vriendelijk ontvangen en naar een plek geleid.
mochten de volgende ochtend een andere plek uitzoeken maar hebben we niet gedaan. mooie camping met een goede pizzeria ernaast. sanitair is idd gedateerd maar wel schoon.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875287.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650892585.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935785.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650955444.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282430.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/lahnstein/78854/campingplatz-burg-lahneck)