# Leharo Camping,  Vysoke Tatry

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.81/5

Eenvoudige rustige camping - uitzicht - hotels, restaurants, zwembaden en andere voorzieningen 500m - centrum 1km

, Stará Lesná, Slowakije

- Decimal: 49.14398, 20.29376

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [ ] Shop of kiosk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In de bergen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 29 |

### FannyBlue - 2/5
*September 2024*

Sanitair is oké, uitzicht is mooi. Voor ons 2 sterren omdat de prijs 6 euro omhoog gaat als je 1 nacht blijft, wat ons niet verteld is bij aankomst en niet vermeld staat op het infoblad dat je krijgt bij aankomst. Douche werkt met muntjessysteem, 1 muntje pp/dag gratis (3 min), 1 munt = €1,-. Elektra afgerekend op verbruik (50 cent/kwh) wat mooi is maar dit komt bovenop het toch al hoge tarief €35,- tot €39,- per nacht per camper (2p).

### CarolinevdBerg - 3/5
*June 2024*

we zijn eerst naar de liften bij tratranska lomnica gegaan en pas daarna naar de camping. De afstand is lopend wat lang daarnaar toe.
vriendelijke ontvangst met keuze uit plaats grootte en aan en afvoer van water op de plaats. van tevoren stuurde de eigenaar info na ons telefoontje of er plaats was.
ze zijn de camping nog aan het opbouwen maar ik vond het sanitair te beperkt. 2 douches op de hele camping en unisex toilet en douche groep

### camperpur - 4/5
*May 2024*

een prachtige plek, heel rustig, geweldig uitzicht, erg aardige en behulpzame beheerders, alle faciliteiten heel creatief geïmproviseerd, alles werkt! heel proper. wij waren hier 3 dagen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651023220.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875445.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875446.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650875447.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650939467.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/slowakije/vychodne-slovensko/stara-lesna/78881/leharo-camping-vysoke-tatry)