# Stop & Go Campingplatz Wolfratshausen

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.96/5

Camperplaats voor de camping - rustige locatie naast een zwemmeer - sanitaire voorzieningen mogen niet worden gebruikt - ook plaatsen op de camping met alle voorzieningen, zie website -  reserveren mogelijk - centrum 1,5km

Badstraße 2
82515, Wolfratshausen, Duitsland

- Decimal: 47.90818, 11.41852

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 32 |

### Womonicoleundmike - 5/5
*October 2025*

Een fantastische camping. We gaan er minstens één keer per jaar heen en zijn altijd zeer tevreden. De campingeigenaren zijn erg aardig en behulpzaam.
De toiletten en douches zijn erg schoon.
Wie ze schoon en netjes vindt, moet ze ook zo laten.
En de prijs is prima.

We komen er graag en kijken nu al uit naar volgend jaar, als we al met vrienden geboekt hebben.

### #Auszeit - 5/5
*May 2024*

zeer aangenaam verblijf
zeer vriendelijke campingeigenaar

### FamT1Bus - 3/5
*May 2024*

ik vind deze camping aardig duur. we zijn er gekomen via Acsi maar de korting daar deden ze niet aan. het sanitair is netjes en naar München ben je er met de trein in 45 minuten. de camping ligt op loopafstand van het station, de bakker en het centrum. je kan er ook prima wandelen en fietsen

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650905151.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650905152.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/wolfratshausen/78930/stop-go-campingplatz-wolfratshausen)