# Skeppsmalms Fiskehamn

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.92/5

Vanaf de E4 afslaan naar de weg 1064 en vervolgens naar Skeppsmalm - grindterras in het bos - woonkamer met kitchenette - betalen in het restaurant bij de haven, waar ook verse zalm en gerookte vis, afhankelijk van het seizoen verkrijgbaar is - centrum 300 m

skeppsmalen 105
891 96, Grundsunda distrikt, Zweden

- Decimal: 63.19169, 19.01828

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/15/2026 - 9/30/2026 | SEK 150 |

### VentjeTessel - 2/5
*July 2025*

Overprized voor een plek op een parkeerplaats.
200 sek zonder elektra, 300 sek met.
We zijn doorgereden. Zag er allemaal niet heel lekker uit.
Omliggend dorpje wel heel idyllisch.

### Huub&Claudia - 4/5
*June 2025*

Heerlijke stek!
In een uithoek, bij een klein pittoresk haventje.
Cash betalen. Wij hadden niet genoeg, het restant mochten we pinnen.
Grote plaatsen, 6 met stroom en 6 zonder.
Met stroom 300 SK. Na betaling bij restaurant krijg je de sleutel voor stroomkast en sanitair.
Sanitair zeer netjes.
Mooie wandelingen naar vuurtoren en over rotsen, door bos en langs poeletjes, met prachtig zicht op zee.

### Wouwkes - 3/5
*July 2024*

leuke omgeving met prachtige natuur op loopafstand van zee. Prachtig daar. Servicehuis is keurig en zuiver. Wij betaalden 300 kronen per nacht en dat vonden wij pittig voor hetgeen geboden wordt. En inderdaad, cash betalen. De gerookte vis was heerlijk!!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650876314.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650876316.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650876315.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258123.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258079.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/vasternorrlands-lan/grundsunda-distrikt/79033/skeppsmalms-fiskehamn)