# Campingplatz D100 Steinablage

**Beoordeling**: 4.1/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Rustige boscamping. Geweldige groundskeeper. Toegangsweg is deels een bospad. Goede sanitaire voorzieningen en douches. In de container, zeer schoon. Gas service mogelijk. Levering en verwijdering

## Locatie host

## Adres

16837, Rheinsberg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.12377, 12.85555

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Aan het water
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 23.2 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### laguinguette - 2/5
*May 2025*

De camping is vooral op vaste plekken gericht. Ligt prachtig in het bos. Als ik de vorige reviews lees, niets dan goeds over de beheerder. Wij hebben hem als meewerkend ervaren, maar alleen omdat we zelf erg meegaand waren. Hij houdt alles strikt in de gaten en geeft z’n mening. Hij vraagt bij vertrek om een positieve review op een zogenaamde grappige manier. Wij waren er niet zo gecharmeerd van.

### 20238121 - 5/5
*April 2025*

Wij zijn hier in april 2025 een paar dagen geweest, een hele fijne plek met een prachtig meer en bos en een zeer behulpzame PlatzWart en zeker een aanrader

### Europeo - 5/5
*June 2024*

Zeer rustige camping midden in het bos en direct aan het meer. Als je van de bijzondere rust, het eenvoudige maar verzorgde sanitair en de familiale sfeer houdt, ben je hier zeker aan het juiste adres! Er is geen grijswaterafvoer, maar als je met een lege tank aankomt heb je deze niet nodig omdat toiletten, douches, wastafels etc. in de camper niet gebruikt hoeven te worden, alles is perfect. We verbleven 3+6+1😀 dagen!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650876526.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651183876.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651183874.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651183873.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651125269.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/brandenburg/rheinsberg/79074/campingplatz-d100-steinablage)