# Big Hill Lodge

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Vissen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/15/2026 - 12/1/2026 | SEK 125 |

### FokkovanderSchuur - 5/5
*February 2026*

We zijn voor de eerste keer met sneeuw hier. De CP was geschoven. Konden gebruik maken van elektriciteit en douche. Weer heerlijk gegeten en mooi gewandeld met de hond.

### cheere - 5/5
*May 2025*

Hele rustige locatie met stroom en toilet. Camperplaats is onderdeel van het restaurant Big Hill Lodge waar je fantastisch kunt eten tussen 11.00 en 16.00 uur (mei). Supervriendelijke (nieuwe) eigenaar die ons zelfs de mogelijkheid gaf om iets te eten mee te nemen voor 's avonds. Kortom, heerlijke plaats om te overnachten!

### fschuur - 5/5
*April 2024*

Erg rustige plek. Fijne ontvangst.  We waren er rond 3 uur. Konden nog lunchen. Lekker gegeten. Mooi gewandeld met de hond. We kregen de sleutel voor douche en toilet.  Het veld bedoeld om te staan was nog maar net sneeuwvrij en dus niet geschikt om te staan. We stonden en niveau houden op Gruss.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/16f65c9c-03a7-4852-beb9-3800235d1de4/b09c92b2-be9f-4e5d-b9da-43ad266caaca.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650988384.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651164667.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651164665.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651065071.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/varmlands-lan/filipstad/79122/big-hill-lodge)