# Bokerastens camping

Snogeholmsvägen
275 93, Sjöbo kommun, Zweden

- Decimal: 55.56732, 13.70706

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [ ] Water
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Speciaal voor campers

- Vissen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/14/2026 - 12/1/2026 | SEK 240 |

### lankruid - 4/5
*September 2025*

Mooie, rustige plek.
Makkelijk aanmelden via een QRcode.  Na betaling ontvang je een code voor het toiletgebouw.
Eenvoudige douches en toiletten maar zeer schoon.

### Camping-caristeRV - 4/5
*August 2025*

Prachtige kleine camping vlakbij de meren, met grote, goed uitgeruste staanplaatsen (met elektriciteit) en goed onderhouden toiletten met warme douches. We hebben hier half augustus twee nachten doorgebracht.

Ik ben tijdens mijn verblijf in Zweden een oranje tas kwijtgeraakt, met daarin een zwarte riem en twee zakjes met sleutels en papieren (waaronder mijn rijbewijs). Mocht iemand deze tas gevonden hebben, neem dan contact met me op.

### Jelle-de-Gruyter - 5/5
*August 2025*

Leuke, kleine camping. Prima sanitair.m. Betalen heel ingewikkeld via de website van een soort visvereniging. Wij hadden het geluk dat de campingbaas, een heel vriendelijke enthousiaste man die Engels spreekt, er net was en van ons contante euro’s accepteerde. Alles inclusief: elektriciteit en ook de (warme) douche.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650877475.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650926069.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650926070.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650877479.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650877478.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/skane-lan/sjobo-kommun/79262/bokerastens-camping)