# Naturistcamping Solhejdan

239 30, Vellinge kommun, Zweden

**GPS-locatie**
- Decimal: 55.43309, 12.85793

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [x] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Wandelen
- Sauna dichtbij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/3/2026 - 9/15/2026 | SEK 520 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### maartenschneider - 5/5
*June 2025*

Hartelijk ontvangst, allemaal vriendelijke mensen, mooie ruime plekken, wij stonden vlak bij het heerlijk verwarmde zwembad. prima sanitair, elke avond staat de sauna aan. Je kunt wadlopen naar het strand, je kunt heerlijk fietsen over het schiereiland. Zo'n 500 Kronen per nacht.

### Björn72 - 5/5
*August 2023*

Wij waren er aan het einde van onze rondreis door Zweden en kunnen eerlijk zeggen dat het een koninklijke afsluiting was. De mensen waren allemaal super aardig, de toiletten waren altijd schoon, de douches en de sauna waren allemaal nieuw en geweldig. Wat sommige mensen schrijven over alles is eigenzinnig, je moet er gewoon mee bezig zijn en niet over het plein lopen en niet links en rechts kijken. We hebben zo gelachen met Zweden. We komen zeker terug

### Geert-Sandra - 5/5
*June 2021*

uitstekende fkk camping heel rustig gelegen .basic maar ,een aanrader !

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650878524.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651130066.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128257.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128256.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651128254.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/skane-lan/vellinge-kommun/79447/naturistcamping-solhejdan)