# Camping an der Donau

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.6/5

Kleine camping - vrij toegankelijk zwembad - aan de Donauradweg - winkels 500m - centrum 1km

NibelungenStraße 174
4090, Riedl, Duitsland

- Decimal: 48.51173, 13.72582

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/15/2026 - 10/1/2026 | EUR 21.5 |

### JacenBar - 3/5
*May 2023*

We waren op deze Camping 24/5/23
De prijs wat op Campercontact staat en wat we werkelijk moeten  betalen is te groot. Stroom, water en toeristenbelasting zijn extra kosten.
Wel goed ontvangst, sanitair prima.
Wel waren we op dat moment de enige gasten.

### jochenwei - 4/5
*August 2022*

leuke kleine parkeerplaats naast kleine camping. Direct aan de Donau alleen gescheiden door een fietspad. Zwembad, toiletten en douches van het zwembad en de camping kunnen gedeeld worden. Maar we waren de enigen met een stacaravan. verder caravans en tenten met soms wat meedogenloos gedrag.

### BelgianAussie - 3/5
*July 2022*

Deze plaats kostte ons veel meer dan verwacht. Extra kosten voor elektra en water kwamen er direct bij, en vergeet de toeristenbelasting niet. Het zwembad was zo druk, publiek toegankelijk, dat we ervoor kozen om in de rivier te zwemmen. Ik wou dat we ons hadden gerealiseerd dat er meer locaties stroomopwaarts van de receptie waren, ze hadden 's middags schaduw. Personeel was fantastisch en enthousiast, faciliteiten waren voldoende en schoon.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650879150.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651055198.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650981117.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650897651.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650879151.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/riedl/79565/camping-an-der-donau)