# Camping Le Bois Groult

Centrum Henneveux 2,5km

impasse du BOIS GROULT 120
62142, Henneveux, Frankrijk

- Decimal: 50.73293, 1.82448

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Gras
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10.6 |

### 007Rolf - 3/5
*May 2026*

De plek is rustig en vredig, met gratis, ongemarkeerde staanplaatsen die een prettig gevoel van vrijheid geven. De prijzen zijn redelijk (zie foto uit 2026), maar extra kosten voor douches, wifi en elektriciteit kunnen oplopen. Neem je eigen toiletpapier mee. De sanitaire voorzieningen zouden schoner kunnen zijn en het ontbreken van de mogelijkheid om met creditcard te betalen voelt ouderwets aan. Over het algemeen een goede plek, hoewel de schoonmaak en de betaalmogelijkheden (alleen contant of via bankoverschrijving) de beoordeling iets naar beneden halen.

### HeleenFendt63 - 2/5
*July 2025*

sanitair is erg vies.

### herzögin - 4/5
*May 2025*

Zeer rustige, goed onderhouden, groene plek met een vriendelijke ontvangst. Wij en onze kat voelden ons er zeer op ons gemak. We komen terug

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650879465.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651116804.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650927363.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650944406.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650900674.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pas-de-calais/henneveux/79649/camping-le-bois-groult)