# Sandvika Fjord og Sjøhuscamping

**Beoordeling**: 3.09/5
**Aantal reviews**: 17
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping met verschillende plaatsen - aan water/grind. Gedeeltelijk - centrum 3 km

## Locatie host

## Adres
Ørsvågveien
8310, Ørsvågvær, Noorwegen

**GPS-locatie**
- Decimal: 68.20373, 14.42261

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Zwemmen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | NOK 280 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### yespur - 4/5
*July 2025*

Prachtige locatie, maar voor 600NOK per nacht verwacht ik meer van de faciliteiten. De receptie en website zijn prachtig, maar sanitair is niet ruim en wat onhandig ontworpen. De oude blokken bovenaan zijn versleten. Geen apart faciliteiten voor wc, moet in dezelfde put als grijs water. Plekken op veld A liggen aan de baai, schitterend. Met wat aandacht op de details is dit een topplek.

### Zomervacantie.2 - 5/5
*June 2025*

wat een fijne camping!! het is hier groot, maar op verschillende plekken en hoogtes. wij zijn aan gekomen en zijn gaan staan bij de haven en de sauna. maar na een wandeling zagen we nog betere en spectaculaire plekken. we zijn op de camping verhuisd naar zone C boven tussen de rotsen met uitzicht op het water. wauw wat een plek!!!!🥰dit is echt een aanrader. s’avonds heerlijk eten in het restaurant. camping,599,00 overnachting incl: stroom, douch

### Marjerine - 4/5
*June 2025*

Wel aan de prijs, sanitair prima, advies, kijk eerst goed waar je wilt staan, het is veel groter dan je denkt. wij hadden een mooi plekje, maar als we beter hadden rondgekeken waren er nog mooiere plekjes geweest, misschien wat verder weg van het sanitair.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950976.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651188122.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650951134.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650951133.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650950977.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/nordland/ørsvagvær/79655/sandvika-fjord-og-sjøhuscamping)