# Camping De Kloostermuur

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.61/5

Kleine boerderijcamping - Hoogcruts is een carré-kloosterboerderij uit 1669 - centrum 2km

Hoogcruts 9
6255 NS, Slenaken, Nederland

- Decimal: 50.7746, 5.8444

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/15/2026 - 11/1/2026 | EUR 20.5 |

### Beppieopreis - 5/5
*April 2026*

Een camping met charme en een zeer ontspannen sfeer.
Prachtig in de natuur gelegen en heerlijk ruime plekken.
Er is een klein winkeltje/ bar/terras gelegen bij het woonhuis 1 minuut lopen vanaf de camping.
ik dronk er een fantastische Peruaanse cocktail.

De prijs was keurig 18,25 voor mij en twee honden.
Ik kan het erg waarderen als ik korting krijg op het standaard tweepersoons tarief.

### BasRietkerk - 5/5
*March 2026*

Heerlijk, een camping die het hele jaar open is. Goed sanitair en een plekje zoek je zelf uit. Er zijn verse eieren en de broodjes worden vers gebakken. Valkbij een prima pizzeria en beneden in het dorp een goede bakker/buurtwinkel.
Deze camping is ons prima bevallen vanwege de mooie ligging, de relaxte manier van omgaan met elkaar en het goede sanitair. Aanrader!

### gonny@reivers-web.nl - 3/5
*August 2025*

Prijs is € 30 voor camper met 2 personen en stroom. Je staat in een weiland met fruitbomen en langs een koeienstal. Veel last van vliegen door de koeien en rottend fruit wat overal op de grond ligt.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881171.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881170.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881169.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881168.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651113164.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/slenaken/81044/camping-de-kloostermuur)