# Tana Familiecamping AS

Camping - centrum 4 km

Várjjatgeaidnu 392
9845, Skiippagurra, Noorwegen

- Decimal: 70.16638, 28.22608

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Vissen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/31/2026 | NOK 180 |

### Camper Tineke en Wim - 3/5
*June 2025*

Zoek maar een plek  uit voor de camper. Omdat het grasveld drassig was mochten we bij een hut staan en daar stroom pakken. Voor gebruik van de enige stroomzuil heb je wel een lange kabel nodig. Sanitair is ok, maar niet meer van deze tijd.

### Kwm - 5/5
*May 2025*

Wij zijn hier nu (26 mei 2025) - de locatie is nog niet volledig open vanwege bouwwerkzaamheden - desondanks een zeer vriendelijke ontvangst - we konden een geschikte locatie kiezen - alles werkt en is goed onderhouden (elektriciteit, vers water, afvoer en sanitair) - alles is sneeuwvrij - zeer rustige locatie, hoewel de hoofdweg dichtbij is - we voelen ons zeer op ons gemak

### DESIRHE74 - 4/5
*August 2024*

Net besteed voor 2 douches = 2 x 10 nok omdat wij zelfstandig zijn.
We werden zeer goed ontvangen en we vervolgen onze reis.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881738.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650996043.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650996042.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650996041.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650881739.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/finnmark/skiippagurra/81192/tana-familiecamping-as)