# Camping L’Été Indien

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.08/5

Campingresort met buitenzwembad en sauna - treinstation Wimereux 2,5km - Boulogne-sur-Mer 4km -  accommodaties met eigen kookgelegenheid - centrum 3km

Chemin d'Honvault
62930, Wimereux, Frankrijk

- Decimal: 50.7526, 1.60729

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 3/30/2026 | EUR 16 |
| 3/31/2026 - 6/30/2026 | EUR 16 |
| 7/1/2026 - 8/31/2026 | EUR 23 |
| 9/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 16 |

### @winS - 4/5
*January 2026*

Super aardige ontvangst. ze wilde zelfs even op ons wachten omdat we na 18:00 zouden aankomen. een van de weinige plekken waar je in de winter een plek met stroom kunt vinden in deze omgeving.

### y.vannijnatten@gmail.com - 1/5
*August 2025*

Geboekt op basis van hun website, een nacht. Wat later de slechte recenties gelezen, maar er toch maar heen gereden op onze terugreis van Normandie. Helaas, de recenties liegen niet: een stuk vergane glorie, de poort half dicht, de receptie dicht, een oude tent en een oude caravan op de plaatsen, verder niets. De uiteindelijk toegewezen plaats was te klein voor een fatsoenlijke camper. Uiteindelijk maar vertrokken op zoek naar een echte camping..

### Milrid - 2/5
*July 2025*

Werd onbeschoft ontvangen. Excuus dat ze gingen sluiten en dat ze naar een cursus ging. Hopelijk was de cursus in de klantenservice. We kregen dus geen code voor wifi of een poort. We kregen een grindplek toegewezen. Erg verwarrend. We konden geen vuilnisbakken vinden en moesten het afval meenemen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650882375.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651207908.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650944363.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650944362.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pas-de-calais/wimereux/81337/camping-lete-indien)