# Strandheim Hyttetun Camping

2920, Nord-Aurdal, Noorwegen

**GPS-locatie**
- Decimal: 60.96387992, 9.28427554

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/15/2026 - 9/10/2026 | NOK 390 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### zeebonken! - 5/5
*August 2025*

Mooie plek aan het water. Ruime plaatsen op verschillende levels.
Zeer leuk ontvangen, erg gastvrij en vriendelijk met een vleugje humor.
Momenteel veel landgenoten.
Ondanks het weer erg gezellig.
Zeker een aanrader.

### travelL&B - 5/5
*July 2025*

Dit was voor mij tot nu toe de mooiste en fijnste camping. Lekker kleinschalig, mooie plekken, alles goed onderhouden, super schoon en de gezamenlijke ruimtes super schattig ingericht (sanitair, kook gelegenheid). De eigenaren zijn super vriendelijk, toen mijn remkabel kapot was hebben ze meteen geholpen. Ik ben een extra nacht gebleven en nu ik op een andere camping sta denk ik; was ik mijn hele vakantie maar daar gebleven…❤️

### Theo-Gerda - 4/5
*June 2025*

heerlijke stopplek, net buiten de stad Fagernes waar de campings groot en druk   zijn. pkekken ruim en en met terras opstelling. Vriendelijk en persoonlijk ontvangst door eigenaar je laat je de plek zelf uitkiezen. Kost met stroom 400 NOK p.n en douche 5 NOK per 3 minuten. Heerlijk warm water.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650882818.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946509.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948844.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946511.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650946512.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/innlandet/nord-aurdal/81425/strandheim-hyttetun-camping)